banner

Bohlam Lampu Banjir Halogen Dimmable PAR38

Bohlam Lampu Banjir Halogen Dimmable PAR38

Katrangan singkat:

● Super Padhang

● 3000k cahya putih anget

● Kinerja dimmable Gamelan

● Bola Lampu Banjir Sempit

● Instalasi Gampang

● Aplikasi Wide


Detail Produk

Tag produk

Model No WATTS VOLTS Lumen ANGLE BEAM CBCP(cd) URIP (jam) omah

materi

dhasar ukuran
H-PAR38-39W-FL 39 120V 540 25° 1800/1350 1100 kaca E26 D=122mm, L=133mm
H-PAR38-53W-FL 53 120V 920 25° 2200/1650 1100 kaca E26 D=122mm, L=133mm
H-PAR38-60W-FL 60 120V 1070 25° 4000/3300 1100 kaca E26 D=122mm, L=133mm
H-PAR38-72W-FL 72 120V 1350 25° 3500/2625 1100 kaca E26 D=122mm, L=133mm
H-PAR38-80W-NFL 80 120V 1540 25° 7200/6000 1100 kaca E26 D=122mm, L=133mm
H-PAR38-80W-WFL 80 120V 1540 50° 2800/2300 1100 kaca E26 D=122mm, L=133mm

Fitur

1. Super Padhang: output dhuwur, ngeculake cahya putih anget, ngasilaken atmosfer nyaman ing ngarep, kantor, toko eceran lan etc.

2. Apik kanggo Mripat: CRI100 lan kinerja dimmable Gamelan

3. sampurna kanggo lampu trek utawa aplikasi malang.

4. Ngirit Dhuwit & Energi, Digawe saka kaca berkualitas tinggi, umur luwih dawa.

5. Ora ana merkuri lan Ora ana sinar UV / IR, aman kanggo anak lan kulawarga.

Kaluwihan Kita

1).Swara 20 taun pengalaman ing industri cahya nambah reputasi apik kita ing saindhenging akèh negara.

2).Layanan OEM lan ODM diwenehake amarga kabutuhan pelanggan.

3).Kontrol kualitas dening ISO9001, nyedhiyakake produk kita kanthi jaminan kualitas.

4).Pemasok bahan mentah sing apik nyedhiyakake dhasar sing apik kanggo kualitas produk sing paling apik

5).Inspeksi bahan mentah sing ketat nambah tingkat kualifikasi produk, nambah umur.

6) 100% test line tuwa sadurunge packing minimalake kamungkinan produk risak mili metu saka pabrik.

7).Inspeksi kualitas kanthi acak sadurunge dikirim njamin linuwih produk kanthi data teknis.

8) .We nawakake macem-macem gedhe saka barang karo kabeh jinis kualitas sing bisa ketemu requirement paling pasar ing donya.

Aplikasi

Par38 mimpin cahya Widly digunakake ing Warehouse, Showroom, Workshop, Super market, bale pameran etc. panggonan umum;

Application

Ringkesan Perusahaan

 Quality Control Jinis bisnis Produsen, Eksportir, Penjual, Pabrik
Produk Utama Lampu LED, lampu pesawat, lampu kilat, lampu halogen
Jumlah Karyawan 200+
Taun Madeg 2002
Sistem Manajemen ISO9000,IS014001
lokasi Shenzhen, China
Pasar Utama Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Barat,
Pelanggan Philips, Westinghouse, Orsam, Ushio etc
Company Overview
Company Overview (3)
Company Overview (2)
Company Overview (4)

FAQ

Q1.Bisa aku duwe pesenan sampel?

A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas.Sampel campuran bisa ditampa.

Q2.Apa babagan lead time?

A: Sample perlu 5-7 dina, wektu produksi massal perlu 4-5 minggu adhedhasar jumlah pesenan

Q3.Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan?

A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

Q4.Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT.Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka.Maskapai lan kapal laut uga opsional.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita