banner

Kabar

  • Pasar Bohlam LED Cerdas Nyekseni Pertumbuhan Sing Penting Kanthi Pangembangan Kutha Pintar

    Laporan Pasar Global Bulbs LED Smart 2022 dening Perusahaan Riset Bisnis - Ukuran Pasar, Tren lan Prakiraan Global 2022-2026 LONDON, Greater London, Inggris, 4 Maret 2022 / EINpresswire.com/ - Pangembangan kutha cerdas minangka faktor kunci nyurung wutah LE cerdas global ...
    Waca liyane
  • Kenapa Pilih Lampu LED?

    Ing ngisor iki sawetara cara supaya LED luwih apik tinimbang lampu pijar lawas: • Luwih adhem – Lampu pijar dadi panas banget, bisa murub.LED mlaku luwih adhem.• Cilik - Kripik LED cilik banget lan tipis.Dheweke ora butuh bolam kaca sing gedhe, dheweke butuh ...
    Waca liyane
  • Pemulihan Luar Biasa ing Pasar Lampu Umum

    Miturut laporan paling anyar TrendForce "2021 Global Lighting LED lan Pasar Lampu LED Outlook-2H21", pasar lampu umum LED wis pulih kanthi lengkap kanthi nambah permintaan kanggo lampu ceruk, sing nyebabake tuwuhing pasar global lampu umum LED, lampu hortikultura, lan. ..
    Waca liyane
  • Ocean Freight Rates Continue to Skyrocket ,WILL IT GO DOWN?

    Tarif Angkutan Samudra Terus Melonjak, Apa Bakal Mudhun?

    Napa Biaya Angkutan Laut saiki larang banget?COVID 19 minangka sekring bledosan.Aliran sawetara kasunyatan pengaruh langsung;Lockdown kutha kalem perdagangan global.Ketidakseimbangan perdagangan antarane China lan negara liya nyebabake kekurangan.Kurang tenaga kerja ing pelabuhan lan akeh ...
    Waca liyane
  • Kabar Penting saka Firstech Lighting

    TO Firstech Kabeh Klien Matur nuwun kanthi sanget kanggo kapercayan lan dhukungan jangka panjang karo Firstech Lighting.Dipengaruhi dening epidemi, kita ngadhepi sawetara tantangan gedhe: 1) Kekirangan Kripik ndadekake prices mundhak lan produk ngirim wektu tundha 15-25 dina 2) ongkos kirim dhuwur edan 3) Book angel, s...
    Waca liyane
  • Firstech Lighting CNY Holiday Notification

    Firstech Lighting CNY Holiday Notifikasi

    Pelanggan sing dihormati: Matur nuwun kanggo kerja sama karo Firstech Lighting.Taun Anyar Imlek wis teka, mugi-mugi sampeyan sehat, bahagia lan sukses ing 2022!Firstech CNY preian saka Jan27 kanggo Feb08 .Sajrone preian, tim sales bakal mbales email utawa pesen kaya biasane, yen ana urgent, please leave...
    Waca liyane