banner

Lampu khusus

  • landing light for Aircraft

    lampu landing kanggo Pesawat

    Fitur Mupangat tambahan kalebu: umur lampu sing dawa nyuda biaya operasi, proses baris kanggo ngilangi stres kaca, nyuda getaran sing njamin daya tahan, output cahya sing konsisten sajrone umur lampu kanggo safety sing luwih apik, tahan getaran nambah umur produk, lan 100% QC Inspection.Q5559: Perusahaan kita wis ngrancang lampu pendaratan sing tahan suwe kanggo panggunaan Pesawat.Kanthi keuntungan liwat lampu kebangkrutan khas Q4559X.Desain Q5559 nyakup getaran sing luwih apik ...
  • Locomotive lamp for Train / Railroad Lamps

    Lampu lokomotif kanggo Sepur / Lampu Rel

    Fitur PAR SERIES LOCOMOTIVE LAMP We terus mimpin ing Halogen lan teknologi LED kanggo industri sepur.seri halogen PAR kita wis kabukten minangka penawaran paling dipercaya ing industri.Seri PAR kita nyedhiyakake: LAMPU LOKOMOTIF LED ALL PURPOSE Pengenalan paling anyar yaiku lampu LED A19.Lampu kasebut minangka instalasi sing bisa diganti ing lokomotif diesel lan listrik.Lampu LED A19 nawakake keuntungan unik ing ngisor iki: