banner1
banner2jpg
banner3jpg

produk

liyane >>

babagan awake dhewe

Firstech Lighting

apa kita nindakake

Firstech Lighting Corporation minangka perusahaan Amerika sing duwe sepenuhnya ing China, perusahaan Induk wiwit taun 1935 lan pabrik cabang ing Chicago, Florida, Meksiko.We are a Pabrik profesional lan perusahaan teknologi dhuwur kang spesialisasine ing cahya pesawat, weker geni lampu kilat lan dhuwur-bahan komersial lampu LED bolam kanggo luwih saka 20 taun. Ing saiki, kita mung pabrik kang kontrol teknologi kaca hard lan duwe hard. garis pembakar halogen kaca ing China,Kajaba iku, kita uga duwe sistem manajemen lengkap ing R&D, produksi, dodolan, kontrol kualitas(ISO9001), sawise-sales kanggo layanan sing luwih apik .Sugeng rawuh kanggo hubungi kita lan Muga-muga uripmu kapenuhan padhang!

liyane >>
sinau liyane

Buletin kita, informasi paling anyar babagan produk, warta lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual
  • Parent company since 1935.  Branch factories in Chicago, Florida, Mexico and Shenzhen.

    Sajarah

    Perusahaan induk wiwit taun 1935. Pabrik cabang ing Chicago, Florida, Meksiko lan Shenzhen.

  • China’s Only for hard glass halogen burner processing. ODM & OEM services.

    Profesional

    Mung China kanggo pangolahan pembakar halogen kaca keras.Layanan ODM & OEM.

  • Imported foreign technology & equipment. Complete management system, ISO9001,

    Teknik & Kualitas

    Teknologi lan peralatan manca sing diimpor.Sistem manajemen lengkap, ISO 9001,

aplikasi

  • -
    Taun Madeg
  • -+
    Jumlah Karyawan
  • -pcs+
    Kapasitas Produksi Saben wulan

Sertifikat