banner

UL kadhaptar Bohlam Lampu LED A19 75 Watt Setara, 9W E26 Base

UL kadhaptar Bohlam Lampu LED A19 75 Watt Setara, 9W E26 Base

Katrangan singkat:

• Kurang Panggunaan Energi

• Performance Lighting Luwih

• Langsung On Nyaman Lighting

• Ora ficker & Safety & Reliable


Detail Produk

Tag produk

Item Katrangan
LED A19 DAYA 9±0,5W   CRI: > 80
Tegangan: 120V   ukuran D60 * 114.2 MM
PF ≥0.6   Bahan omah: Aluminium + Plastik
Frekuensi 60HZ   Dimming: No
Suhu warna: 3000/4000K/6500K   Suhu operasi: -20~40 ℃
Sudut Beam 220±20°   Sertifikasi UL
Fluks cahya: 800-950 Lumens   urip 15000 jam
dhasar E26   Podo karo pijar 75W

Fitur

1.【 Ngirit Energi & Dhuwit】padha karo 75W bohlam halogen / pijar tradisional, ngirit 85% kanggo tagihan listrik, sing bisa mbantu sampeyan njupuk langkah gedhe menyang urip karbon sing luwih ijo lan murah.

2.【Padhang】Bohlam lampu LED 9w ngetokake padhang 850 lumens (CRI: 80), sing ngasilake cahya sing cetha lan akurat ing sudut sinar 220 derajat.

3. 【Gampang kanggo Instal】Bohlam lampu A19 cocog banget karo basis sekrup E26 standar, sing gampang lan trep kanggo nginstal kulawarga kanthi gampang lan langsung.Pay manungsa waé ora nggunakake dimmer.

4.【Ora kelip-kelip】Nglindhungi mripat saka cahya kualitas miskin sing bakal adoh saka lemes mripat, myopia, sirah.

5.【Aplikasi Umum】Bohlam LED A19 cocok kanggo lampu omah, kamar turu, ruang tamu, pawon, garasi, jedhing, ruang makan, lampu toko, lampu meja, lorong, lampu lantai, lsp.

6.【UL kadhaptar lan dipercaya】UL Certified kadhaptar kanggo bolam lampu LED iki, Swara umur 15000 jam, nyuda biaya lan kerumitan lampu ulang sing kerep.Ora ana timbal lan merkuri, ora ana sinar UV utawa IR.

Kaluwihan Kita

1. Bohlam lampu LED sing tahan suwe lan hemat energi kanggo urip ing omah sing luwih apik, ngirit nganti 85% saka biaya lampu sampeyan.

2. Ngalami rendering sugih saka cahya alam ing kabeh spasi favorit.

3. Ningkatake kesehatan mripat sing luwih apik lan nyuda rasa kesel nalika ngrasakake penghematan biaya lan umur sing luwih dawa.

Aplikasi

Aplikasi: Umum nggunakake bolam lampu LED kanggo lampu meja, lampu lantai, lampu meja, omah recessed, bisa, retrofit, kipas langit-langit, Vanity, jedhing, ruang tamu,pawon, undhak-undhakan, lorong, jedhing, lawang ngarep, kamar panyimpenan, garasi, lemari, loteng, gapura, lan ing ngendi wae ing ngarep utawa komersial nggunakake lan ing.

https://www.szfirstechlighting.com/products/

FAQIkhtisar Perusahaan

about us11
Jinis bisnis Produsen, Eksportir, Penjual, Pabrik
Produk Utama Lampu LED, lampu pesawat, lampu kilat, lampu halogen
Jumlah Karyawan 200+
Taun Madeg 2002
Sistem Manajemen ISO9000,IS014001
lokasi Shenzhen, China
Pasar Utama Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Barat,
Pelanggan Philips, Westinghouse, Orsam, Ushio etc

Gambar Produksi

Production figure1
Production figure2
Production figure3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan