banner

Halogen Dimmable PAR30 Spot Light Bulb

Halogen Dimmable PAR30 Spot Light Bulb

Katrangan singkat:

● Sorotan sing apik banget

● 3000k putih anget

● Kinerja dimmable Gamelan

● High Quality

● Aplikasi Wide


Detail Produk

Tag produk

Model No WATTS VOLTS Lumen ANGLE BEAM CBCP(cd) URIP (jam) Material omah dhasar ukuran
H-PAR30S-39W-SP 39 120V 520 10° 6000/4500 1100 kaca E26 D=95mm, L=90mm
H-PAR30S-53W-SP 53 120V 920 10° 6800/5100 1100 kaca E26 D=95mm, L=90mm
H-PAR30S-60W-SP 60 120V 1070 10° 15000/12000 1100 kaca E26 D=95mm, L=90mm
H-PAR30L-39W-SP 39 120V 520 10° 6000/4500 1100 kaca E26 D=95mm, L=112mm
H-PAR30L-53W-SP 53 120V 920 10° 6800/5100 1100 kaca E26 D=95mm, L=112mm
H-PAR30L-60W-SP 60 120V 1070 10° 15000/12000 1100 kaca E26 D=95mm, L=112mm

Fitur

1. Nyedhiyakake cahya putih sing padhang lan finish sing cetha nambahake cemlorot sing spektakuler kanggo dekorasi omah.

2. Ngirit nganti 28% ing biaya energi.CRI dhuwur, kinerja dimmable Gamelan;

3. Becik kanggo nggunakake ing komplong recessed njero ruangan lan lampu trek, uga lampu banjir ruangan.

4. High Quality & Durable: Digawe saka kaca kualitas dhuwur, umur maneh.

5. Ora ana merkuri lan Ora ana sinar UV / IR, aman kanggo anak lan kulawarga.

Kaluwihan Kita

* Kualitas lan rega sing kompetitif lan layanan sing apik.

* OEM ditampa & syarat khusus Klien ditampa.

* Peralatan Maju Profesional lan Donya kanggo lampu & departemen R&D sing berpengalaman lan ahli.

* Kapabilitas produksi sing kuat & fleksibel kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

* Sistem manajemen lengkap ISO9001 kanggo njamin kualitas.

Aplikasi

Bola lampu Par30 cocog kanggo lampu kaleng, lampu trek, lampu aksen, lan lampu lanskap.

Application

Ringkesan Perusahaan

 Quality Control Jinis bisnis Produsen, Eksportir, Penjual, Pabrik
Produk Utama Lampu LED, lampu pesawat, lampu kilat, lampu halogen
Jumlah Karyawan 200+
Taun Madeg 2002
Sistem Manajemen ISO9000,IS014001
lokasi Shenzhen, China
Pasar Utama Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Barat,
Pelanggan Philips, Westinghouse, Orsam, Ushio etc
Company Overview
Company Overview (3)
Company Overview (2)
Company Overview (4)

Layanan

1).pitakon sampeyan sing ana gandhengane karo produk kita bakal dijawab sajrone 24 jam kerja;

2).Sampel gratis sing ditawakake ing jumlah tartamtu lan dikirim ing 5-7 dina;

3).Layanan OEM lan ODM diwenehake, kita bisa ngrancang lan ngasilake miturut kabutuhan sampeyan;

4).Exchange kanggo produk risak ing wektu babar pisan;

5).Atur pengiriman lan deklarasi khusus.

6).Layanan sumber lan manajemen produk sing relevan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita