banner

Bohlam Lampu Banjir Halogen Dimmable PAR30

Bohlam Lampu Banjir Halogen Dimmable PAR30

Katrangan singkat:

● Khasiat dhuwur, CRI dhuwur

● 3000k cahya putih anget

● Kinerja dimmable Gamelan

● Bola Lampu Banjir Sempit

● Instalasi Gampang

● Aplikasi Wide


Detail Produk

Tag produk

Model No WATTS VOLTS Lumen ANGLE BEAM CBCP(cd) URIP (jam) Bahan omah dhasar ukuran
H-PAR30S-39W-FL 39 120V 520 25° 1800/1350 1100 kaca E26 D=95mm, L=90mm
H-PAR30S-53W-FL 53 120V 920 25° 2800/2100 1100 kaca E26 D=95mm, L=90mm
H-PAR30S-60W-NFL 60 120V 1070 25° 4000/3300 1100 kaca E26 D=95mm, L=90mm
H-PAR30S-60W-WFL 60 120V 1070 50° 1500/1300 1100 kaca E26 D=95mm, L=90mm
H-PAR30L-39W-FL 39 120V 520 25° 1800/1350 1100 kaca E26 D=95mm, L=112mm
H-PAR30L-53W-FL 53 120V 920 25° 2800/2100 1100 kaca E26 D=95mm, L=112mm
H-PAR30L-60W-NFL 60 120V 1070 25° 4000/3300 1100 kaca E26 D=95mm, L=112mm
H-PAR30L-60W-WFL 60 120V 1070 50° 1500/1300 1100 kaca E26 D=95mm, L=112mm

Fitur

1. Katon cahya: Kanthi suhu warna 3000k par30 halogen banjir cahya putih anget mranata atmosfer mulyo lan sayah kanggo cahya saben dina.

2. Khasiat dhuwur, CRI dhuwur, kinerja dimmable Gamelan

3. sampurna kanggo lampu trek utawa aplikasi cahya recessed.

4. High Quality & Durable: Digawe saka kaca kualitas dhuwur, umur maneh.

5. Ora ana merkuri lan Ora ana sinar UV / IR, aman kanggo anak lan kulawarga.

Kaluwihan Kita

1 Kita bisa kurban quailty kelas beda, kualitas kelas menengah utawa kualitas ndhuwur, nanging kita ora kurban produk kualitas miskin.

2. kita pabrik, kita bisa kurban rega paling.

3. Cepet ngirim nanging kanthi sistem manajemen Lengkap, ISO9001 kanggo njamin kualitas.

4. Layanan OEM & ODM profesional.

5. Dhukungan supaya cilik, Welcome inqury kabèh sale price.

Aplikasi

Bola lampu Par30 cocog kanggo lampu kaleng, lampu trek, lampu aksen, lan lampu lanskap.

Application

Ringkesan Perusahaan

 Quality Control Jinis bisnis Produsen, Eksportir, Penjual, Pabrik
Produk Utama Lampu LED, lampu pesawat, lampu kilat, lampu halogen
Jumlah Karyawan 200+
Taun Madeg 2002
Sistem Manajemen ISO9000,IS014001
lokasi Shenzhen, China
Pasar Utama Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Barat,
Pelanggan Philips, Westinghouse, Orsam, Ushio etc
Company Overview
Company Overview (3)
Company Overview (2)
Company Overview (4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita