banner

Bohlam Lampu Banjir Halogen Dimmable PAR16

Bohlam Lampu Banjir Halogen Dimmable PAR16

Katrangan singkat:

● 3000k cahya putih anget

● Dimmable 100%-10%

● Bola Lampu Banjir Sempit

● Instalasi Gampang

● Aplikasi Wide


Detail Produk

Tag produk

Model No WATTS VOLTS Lumen ANGLE BEAM CBCP(cd) URIP (jam) Bahan omah dhasar ukuran
H-PAR16-45W-FL 45 120V 420 25° 850/630 2500 kaca E26 D=51mm, L=78mm
H-PAR16-50W-FL 50 120V 450 25° 1000/750 2500 kaca E26 D=51mm, L=78mm
H-PAR16-60W-FL 60 120V 580 25° 1300/975 2500 kaca E26 D=51mm, L=78mm

Fitur

1. Padhang Dhuwur & Cahya Putih Anget, Panggantos sampurna kanggo lampu nduwur sirah lan hood kompor.

2. Khasiat dhuwur, CRI dhuwur, kinerja dimmable Gamelan;

3.Spotlight sing apik banget bisa nggawe cahya sing luwih konsentrasi tinimbang pijar sing bentuke biasa.

4. High Quality & Durable: Digawe saka kaca kualitas dhuwur, umur maneh.

5. Ora ana merkuri lan Ora ana sinar UV / IR, aman kanggo anak lan kulawarga.

Kaluwihan Kita

1.We are ing lampu par (sumber halogen lan sumber LED) kanggo luwih saka 20 taun.Kita duwe R&D profesional lan tim produksi lan penjualan.

2. Kanthi pengalaman profesional kanggo layanan OEM & ODM.China kang Mung kanggo hardpangolahan kaca halogen burner.

3. Impor teknologi & peralatan asing. Sistem manajemen lengkap, ISO9001, ISO14001.

4.Pabrik kanthi rega sing kompetitif lan kapasitas produksi sing luwih fleksibel.

5. High Quality lan apik serive.

Trade Term lan layanan

1, Pembayaran: T/T.

2, Sampel gratis kasedhiya.Para panuku mbayar pengiriman lan pajak.

3.samples kudu 5-7working dina, produksi massal adhedhasar jumlah perlu 20-30days.

4. packing bisa miturut panjalukan.

Aplikasi

Becik kanggo omah lan komersial.Kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan kayata kanggo lampu teater, lampu trek, lampu kompor, lampu sorot lampu ruang tamu, lampu lanskap, lampu recessed, perlengkapan langit-langit, bohlam lampu keamanan ruangan, lampu aksen lan lampu keamanan sensor.

Application

Ringkesan Perusahaan

 Quality Control Jinis bisnis Produsen, Eksportir, Penjual, Pabrik
Produk Utama Lampu LED, lampu pesawat, lampu kilat, lampu halogen
Jumlah Karyawan 200+
Taun Madeg 2002
Sistem Manajemen ISO9000,IS014001
lokasi Shenzhen, China
Pasar Utama Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Barat,
Pelanggan Philips, Westinghouse, Orsam, Ushio etc
Company Overview
Company Overview (3)
Company Overview (2)
Company Overview (4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita