banner

FAQ

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Q1.Nalika aku bisa njaluk kuotasi?

Yen ana barang sing narik minat sampeyan, kirim umpan balik menyang email utawa ngobrol ing manajer perdagangan.We biasane Quote ing24jam sawise njaluk pitakonan Panjenengan.Yen sampeyan duwe proyek sing penting banget sing mbutuhake respon cepet, hubungi kita utawa kirim email sampeyan supaya pitakon sampeyan dadi prioritas. 

Q2 .Kepiye carane njaluk sampel kanggo mriksa kualitas?

Sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa njaluk conto kanggo mriksa kualitas kita.

Sampel gratis kasedhiya.Para panuku mbayar pengiriman lan pajak.

Q3.Apa wektu pangiriman sampeyan?

A: urutan sampel:5-7dina kerja.Pesenan massal: 25-30 dina kerja sawise simpenan 30% ditampa.

Q4.Apa istilah pembayaran sampeyan?

A: Pembayaran bakal 30% simpenan dening TTor bisa nego, imbangan marang salinan B/L, ing ngarsane.

Q5.Apa MOQ sampeyan?

A: biasane MOQ kita1000pcs, nanging kita uga nampa pesenan sampel kanggo nyoba.

Q6: Apa sampeyan bisa nyedhiyani layanan OEM utawa ODM?

Ya, kita nyedhiyakake layanan OEM lan ODM amarga duwe tim profesional sing duwe pengalaman sugih ing lapangan cahya.Cukup marang kita gagasan, lan kita bakal nindakake menyang solusi cahya sampurna.Lan saiki, kita nindakake bisnis ODM karo sawetara merek Eropa sing misuwur sing mbantu dheweke menangake pasar.

Q7: Ing endi pabrik sampeyan?Kadospundi kula saged mrana?

A: Pabrik kita dumunung ingShenzhen GuangDongProvinsi, watara 1 jam numpak sepur fROMGuangzhou.Sugeng rawuh ing pabrik kita!

Q8: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita minangka produsen profesional lampu lampu LED komersial kelas dhuwur, lampu pesawat lan lampu kilat weker geni

Q9: Kepiye sampeyan menehi garansi kanggo klien sampeyan?

A: We offer palingsetaunnjamin kanggo kabeh produk.Sawise ana keluhan saka klien utawa pasar, kita bakal mriksa lan ngrembug banjur golek solusi sing cocog karo klien.

Q10.Kepiye proses pesenan?

a.Inquiry --- nyedhiyakake kabeh syarat sing jelas.

b.Kutipan --- formulir kutipan resmi kanthi kabeh spesifikasi sing jelas.

c.Printing file --- PDF, Ai, CDR, PSD, resolusi gambar kudu paling sethithik 300 dpi.

d.Konfirmasi sampel --- sampel digital, sampel kosong tanpa printing utawa hardcopy.

e.Istilah pembayaran --- TT 30% ing majeng, imbang sadurunge pangiriman.

f.Produksi --- produksi massal

g.Pangiriman --- kanthi segara, udara utawa kurir.Gambar rinci paket bakal diwenehake.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?