banner

Lampu kilat

  • Xenon flash lamp for Disinfection

    Lampu kilat Xenon kanggo Disinfeksi

    Fitur WDHQ-2808: WDHQ-2808 minangka lampu bolongan lebar sing dikonfigurasi kanggo disinfect sol ukuran sepatu diwasa umum.Bore lampu lan sumber daya dioptimalake kanggo arus puncak sing dhuwur nyedhiyakake distribusi cahya spektrum lengkap saka UVA nganti UVC.Wangun gagang lawang kaca kuarsa sing unik ngidini nyisipake praktis menyang reflektor anodized trough.Daya flashlamp mancarake nganti 2000W saben lampu kilat lan tingkat hertz bisa maneka warna.Wektu perawatan ora luwih saka 2 detik.AQH-...
  • Flashlamps for cosmetic/aesthetic Home Hair Removal lamps

    Lampu kilat kanggo lampu kosmetik / estetis Ngarep Rambut

    Fitur Lampu Ngilangi Rambut Ngarep: Lampu kilat xenon kompak iki nyedhiyakake spektrum sing amba kanthi energi fluence paling dhuwur.Kompatibilitas lan efisiensi lampu kanggo sirkuit dianalisis kanthi ati-ati nalika wiwitan desain.Lampu kasebut nduweni ciri unik kanggo nyedhiyakake pulsa sing cepet lan dipercaya, cara bantuan pemicu lan toleransi sing kritis kanggo produk konsumen.Lampu kita nyedhiyakake katoda tahan lama lan tahan lama sing diprodhuksi ing departemen metalurgi seni AS....