banner

Klasik Full Kaca Dimmable PAR20 LED Lampu Banjir

Klasik Full Kaca Dimmable PAR20 LED Lampu Banjir

Katrangan singkat:

● Kurang Panggunaan Energi

● Kinerja cahya sing luwih apik

● Gamelan Dimming

● Langsung madhangi lampu alus


Detail Produk

Tag produk

Item Katrangan
 

 

 

LED PAR20

DAYA 6±1W CRI: > 80
Tegangan: 120V ukuran D=63mm L=83mm
PF 0.75 Bahan omah: kaca
Frekuensi 50/60HZ Dimming: Dimmable
Suhu warna: 3000/5000K Suhu operasi: -20~40 ℃
Sudut Beam 100°±25% Sertifikasi ETL/FCC
Fluks cahya: 580 Lumen urip 20000 jam
Arus Listrik 0.06A Podo karo pijar 45W

Fitur

1. Bulb Kaca Full Klasik: Cocog karo rasa lampu gaya klasik kanthi keanggunan lan cemlorot.

2. Superior Outdoor Endurance: Nindakake angel lan tahan maneh ing ruangan.

3.Long-tahan Energy Savings: (6W = 45W) x 20.000 jam dirating umur.

4. Solidity kelas komersial: Fitur lan kinerja produk sing unggul ing industri.

5. Ora kelip-kelip Nglindhungi mripat saka cahya miskin kualitas sing bakal adoh saka mripat lemes, myopia, sirah.

Kaluwihan Kita

1. Perusahaan induk ing AS wiwit taun 1935. Pabrik cabang ing Chicago, Florida, Meksiko lan Shenzhen.

2. Kanthi pengalaman profesional kanggo layanan OEM & ODM.Mung China kanggo pangolahan pembakar halogen kaca keras.

3. Impor teknologi & peralatan manca.Sistem manajemen lengkap, ISO9001, ISO14001.

Aplikasi

Becik kanggo omah lan komersial.Kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan kayata lampu teater, lampu trek, lampu kompor, lampu ruang tamu.

Bohlam sorotan, lampu lanskap, lampu recessed, perlengkapan langit-langit, bolam lampu keamanan ruangan, lampu aksen lan lampu keamanan sensor.

Application

FAQ

Q1.Kepiye carane nerusake pesenan kanggo lampu sing dipimpin?

A: Sepisanan supaya kita ngerti syarat utawa application.Secondly Kita Quote miturut syarat utawa suggestions.Thirdly customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo order formal.Fourthly Kita ngatur produksi.

Q2.Apa bisa nyithak logoku ing produk lampu sing dipimpin?

A: Nggih.Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

Q3: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 2-5 taun kanggo produk kita.

Q4: Carane menehi hasil karo risak?

A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang saka 0,2%.

Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik.Kanggo produk kumpulan risak, kita bakal provde panggantos servicevce.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita