banner

Vintage LED Edison Bohlam ST58 Antik LED Filament Bohlam

Vintage LED Edison Bohlam ST58 Antik LED Filament Bohlam

Katrangan singkat:

● Kurang Panggunaan Energi

● Kinerja cahya sing luwih apik

● Langsung Ing Cahya Nyaman

● Ora ficker & Safety & Reliable


Detail Produk

Tag produk

Item Katrangan
 

 

LED ST58

DAYA 8±0.5W CRI: > 80
Tegangan: 120V Bahan omah: kaca
PF ≥0.4 Suhu operasi: -20~40 ℃
BASE E26 urip 15000 jam
Suhu warna: 2700K Podo karo pijar 75W
Fluks cahya: 900 Lumen ± 10% filamen LED 4*52 mm
DAYA 8±0.5W CRI: > 80
Tegangan: 120V Bahan omah: kaca

Fitur

1.【Instalasi Gampang】Kanthi proteksi kakehan, proteksi sirkuit cendhak lan proteksi suhu, st58 edsion Vintage Bohlam mung nggunakake 8 watt, ngirit biaya energi nganti 85%.

2. 【 Padhang & Putih Lembut 】 Edison Led Bulb mrodhuksi 900 lumen padhang lengkap ing 2700k putih alus, mancaraken atmosfer nyaman, sayah lan unik.

3.【Gaya Antik Vintage】 Kombinasi filamen kandang bajing Led modern, top teardrop klasik lan kaca bening ultra-tipis, Led Gaya Antik iki dadi dekorasi retro sing unik kanggo njero ruangan lan ruangan.Pas kabeh perlengkapan saka basa medium E26, langsung meneng ing sconces tembok, chandelier, lampu gantung utawa lampu sembarang.

4.【Ora kelip-kelip】 Nglindhungi mripatmu saka cahya sing kualitase ora apik sing bakal adoh saka kesel, rabun, lara sirah.

5. 【Aplikasi Umum】 ditrapake kanggo Perlengkapan Pendant Langit-langit Kaca, Lampu Meja Kamar Makan, Kamar Mandi, Lampu Gantung, Lampu Kipas Langit-langit, utawa Kepala Spider Vintage.

Lampu Gantung Langit-langit Lampu hias iki.

Kaluwihan Kita

1.Long-tahan, bohlam lampu LED hemat energi kanggo urip ngarep luwih apik, ngirit sampeyan nganti 85% saka biaya cahya

2.Factory kanthi rega paling apik lan kapasitas sing luwih fleksibel.

3.Accordance karo sistem manajemen sertifikat kualitas ISO9001, Kabeh produk karo pengawasan ketat sadurunge pangiriman.

4. Ningkatake kesehatan mripat sing luwih apik lan nyuda rasa kesel kabeh nalika ngrasakake tabungan biaya lan umur sing luwih dawa.

Aplikasi

Lampu edison dekoratif bisa digunakake kanthi akeh ing omah, Taman, Kantor, Hotel, Pusat Perbelanjaan.

Gudang, Restoran, Lobi, Warung Kopi, Restoran Lawas ing papan liya sing dibutuhake lampu Edison.

Application

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita