banner

Klasik Full Kaca Dimmable PAR30 LED Lampu Banjir

Klasik Full Kaca Dimmable PAR30 LED Lampu Banjir

Katrangan singkat:

● Kurang Panggunaan Energi

● Kinerja cahya sing luwih apik

● Langsung Ing Cahya Nyaman

● Ora ficker & Safety & Reliable


Detail Produk

Tag produk

Item Katrangan
 

 

 

 

 

LED PAR30S/PAR30L

DAYA 10±1W CRI: > 80
Tegangan: 120V ukuran D=95mm, L=90mm (PAR30S ) D=95mm, L=112mm(PAR30L)
PF 0.75 Bahan omah: kaca
Frekuensi 50/60HZ Dimming: Dimmable
Suhu warna: 3000/5000K Suhu operasi: -20~40 ℃
Sudut Beam 30±25% Sertifikasi ETL/FCC
Fluks cahya: 950 lumen urip 20000 jam
Arus Listrik 0.1A Podo karo pijar 50W

Fitur

1. Bulb Kaca Full Klasik: Cocog karo rasa lampu gaya klasik kanthi keanggunan lan cemlorot.

2.Sorotan sing apik banget bisa nggawe cahya sing luwih konsentrasi tinimbang pijar sing bentuke biasa.

3.Long-tahan Energy Savings: (10W = 50W) x 20.000 jam dirating umur.

4. Solidity kelas komersial: Fitur lan kinerja produk sing unggul ing industri.

5. Ora kelip-kelip Nglindhungi mripat saka cahya miskin kualitas sing bakal adoh saka mripat lemes, myopia, sirah.

Kaluwihan Kita

1).Swara 20 taun pengalaman ing industri cahya nambah reputasi apik kita ing saindhenging akèh negara.

2).Layanan OEM lan ODM diwenehake amarga kabutuhan pelanggan.

3).Kontrol kualitas dening ISO9001, nyedhiyakake produk kita kanthi jaminan kualitas.

4).Pemasok bahan mentah sing apik nyedhiyakake dhasar sing apik kanggo kualitas produk sing paling apik.
5).Inspeksi bahan mentah sing ketat nambah tingkat kualifikasi produk, nambah umur.

6) 100% test line tuwa sadurunge packing minimalake kamungkinan produk risak mili metu saka pabrik.

7).Inspeksi kualitas kanthi acak sadurunge dikirim njamin linuwih produk kanthi data teknis.

8) .We nawakake macem-macem gedhe saka barang karo kabeh jinis kualitas sing bisa ketemu requirement paling pasar ing donya.

Aplikasi

Becik kanggo omah lan komersial.Kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan kayata lampu teater, lampu trek, lampu kompor, lampu ruang tamu.

Bohlam sorotan, lampu lanskap, lampu recessed, perlengkapan langit-langit, bolam lampu keamanan ruangan, lampu aksen lan lampu keamanan sensor.

Application

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita